Јутарњи програм

Време ће дати све од себе да вам ова недеља буде ведра. И ми ћемо се потрудити да вам током нашег дружења ништа не недостаје.

Сазнаћете најновије вести. Ипсратићемо састанак државног врха и патријарха Иринеја о Косову. Са помоћником директора канцеларије за Косово и Метохију разговараћемо о последицама најновијих приштинских одлука.

Нека писма, чак и кад промаше примаоца и закасне више од 80 година, решавају мистерије. Тако је однос великих научника Тесле и Пупина бар делимично расветљен новооткривеним Теслниним писмима. Коме ће та сазнања користити и шта у писму пише, сазнајемо у Јутарњем програму.

Комунална полиција мења назив, али и надлежности. Чему да се надају грађани, рећи ће нам Иван Бошњак из Министарства државне управе и локалне самоуправе.

У чему је тајна Бака Јелине он лајн кухиње и да ли и она мора да поштује дигитални бонтон? Какав је рецепт са милион прегледа?

Да ли домаћу туристичку понуду најбоље представљамо у домаћем возилу и да ли су такве туре исплативе?

Може ли од опанака да се живи? Без њих сигурно не могу да се снимају филмови и серије. Мирнине опанке гледали смо у "Коренима", а од вечерас ћемо и у серији "Краљ Петар". Опанчарку Мирну Рацков упознајемо у данашњој емисији.

Заједно смо од 6.00

Водитељ Нада Гогић
Уредници Нада Гогић, Душко Николић

број коментара 0 Пошаљи коментар