РТС ординација

Здрава мисија у РТС ординацији се наставља. Здрава јела ове недеље куваће водитељ Мики Перић. Видећете како смемо једни друге да масирамо, а на крају ће бити речи о туморима мозга.

У првом делу емисије, Храна као лек, водитељ Мики Перић спремаће бифтек на сопствени начин. Свој предлог здравог колача понудиће и водитељка Марија Поповић. Све што су спремали оцениће нутрициониста Милена Радомировић. Сазнаћете зашто је авокадо добра намирница, да ли је рукола биљка слична маслачку, како се могу спремити вргањи и још много тога...

У Ординацији ћете научити како правилно можете масирати некога кога боли врат, леђа или ноге. Сазнаћете и ко не би смео да иде на масажу, које тачке ослобађају од напетости и болова, а све ће показати и објаснити Сузана Милетић, виши физиотерапеут.

У блоку Наш здравствени картон биће речи о туморима мозга. Своје искуство испричаће млади Никола Јоветић, који је у 29. години победио тумор на мозгу. Како се ови проблеми препознају, лече и побеђују објасниће проф. др Даница Грујичић, неурохирург из Клиничког центра Србије.

Аутор и водитељ је Марија Поповић.
Редитељ је Петар Стањоловић.

број коментара 0 Пошаљи коментар
РТС ординација РТС ординација

Аутор:
РТС

После више од 70 емисија, неколико стотина обрађених тема и готово 1000 гостију и саговорника, ауторка Марија Поповић и њен тим вашег омиљеног шоу програма о здрављу, са нестрпљењем вас очекују у новој, четвртој телевизијској сезони, од 20. октобра. Нове идеје, занимљиви саговорници и корисни савети, које до сада нисте чули. Као и до сада, кроз смех и забаву, учићемо заједно све оно што може да побољша и сачува здравље. [ детаљније ]