Јутарњи програм

Субота пред нама позива у шетњу, природу, мами на навијање. Почетак дана нуди вожњу Србијом, бициклом и са најстаријим возачем. Представља нове људе и њихове подвиге. Ако одлучите да јутро почнете са нама.

У Јутарњем програму проверавамо да ли нас банке збуњују или варају својим рекламама. Шта сме да се нуди и ко ће проверавати да ли је камата заиста најнижа, кредит стварно најбржи, а штедња, баш ту, најсигурнија? Нове прописе сазнајемо у Народној банци Србије.

Са места министра пољопривреде Владе у Приштини Ненад Рикало је смењен. Од сада је државни секретар у Министарству пољопривреде Владе Србије. Хоће ли пољопривредници с Косова и Метохије бити у фокусу, какве су њихове потребе и како Београд може да помогне? Да ли је сада на правој адреси, питамо Ненада Рикала.

У дану у ком ће председник Вучић одговарати на питања које грађани остављају на инстаграму, сабирамо на колико "Е-питања" су чланови Владе одговорили у последња три и по месеца.

Дерби је, традиционално, спортска вест дана. Ове суботе, међутим, пажљивије пратимо вести које стижу из Глазгова. Са тренинга, борилишта и трибина. О утисцима, форми и очекивањима атлетичара извештавају наши репортери.

Без изговора вежба Жарко Паспаљ. А упркос предрасудама и осудама, видећемо како своје трке трчи Нуџејма Софтић. Маратонка са хиџабом.

Свет их је већ видео, критичаре је фасцинирао, Берлин га је наградио. "Шавови" су представљени и београдскаој публици. После аплауза на Фесту, кафу пијемо са Уликсом Фехмиуом.

Будимо се од 6.00.

Водитељ Нада Гогић
Уреднице Нада Гогић, Вања Ратковић

број коментара 0 Пошаљи коментар