РТС ординација

РТС ординација ће овог викенда бити посвећена проблемима стерилитета, вантелесној оплодњи и потребама парова који се боре за потомство. Први пут после порођаја и успеле вантелесне оплодње о свом искуству отворено ће говорити певачица Ивана Селаков.

У првом делу РТС ординације о својој борби за потомство први пут за медије говориће певачица Ивана Селаков која је пре три месеца родила ћерку Круну. Разговору о овој важној теми прикључиће се Сандра Јовановћ, председница удружења "Шанса за родитељство". Она ће објансити чему се парови надају и са којим проблемима се сусрећу на путу до бебе.

Истине и заблуде о вантелесној оплодњи разјасниће др Милан Миленковић, светски стручњак у области репродуктивне медицине, докотор који је међу првим лекарима у свету обавио трансплантацију материце. Он ће објаснити да ли су хормини који се примају у процесу вантелесне оплодње опасни по здравље, колико је процедура дозвољено, да ли се жене много угоје од хормона и још много тога корисног.

Аутор и водитељ је Марија Поповић.
Редитељ је Петар Станојловић.

број коментара 0 Пошаљи коментар
РТС ординација РТС ординација

Аутор:
РТС

После више од 70 емисија, неколико стотина обрађених тема и готово 1000 гостију и саговорника, ауторка Марија Поповић и њен тим вашег омиљеног шоу програма о здрављу, са нестрпљењем вас очекују у новој, четвртој телевизијској сезони, од 20. октобра. Нове идеје, занимљиви саговорници и корисни савети, које до сада нисте чули. Као и до сада, кроз смех и забаву, учићемо заједно све оно што може да побољша и сачува здравље. [ детаљније ]