Културни дневник

Гост Културног дневника уметник Јусуф Хаџифејзовић, учесник изложбе Уметник (ни)је присутан у Ликовној галерији Културног центра Београда.

У Галерији Новембар изложба уметничког дуета - Марије Аврамовић и Сема Твајдејла. У  великој сали Коларчеве задужбине концерт Београдске филхармоније из циклуса Ашиковање 3. У Народном позоришту "Тоша Јовановић" у Зрењанину премијерно, представа "Злостављање" по мотивима истоимене приповетке Иве Андрића. У Тејт галерији у Лондону  велика ретроспективна изложба Пјера Бонара. У Културном дневнику представљамо књиге: Александра Петрова "Мемороман" и Аготе Криштоф "Близаначка трилогија".

Сваке вечери, од понедељка до петка, на Првом програму, после Дневника у 23, емитује се Културни дневник. Емисија је пресек најзначајнијих вести из уметности и културе, али и поп-културе, дизајна, нових технологија. Новинари, дописници, сарадници РТС-а јављају се свакодневно са места најважнијих и најзанимљивијих догађаја. Културни дневник реафирмише професију критичара. Гости Културног дневника су водеће личности из света културе и уметности.

Уредница: Маја Туцаковић
Монтажер: Милош Ачански
Реализација: Маја Мандић

број коментара 0 Пошаљи коментар
Културни дневник Културни дневник

Аутор:
РТС

Сваке вечери од понедељка до петка, на Првом програму РТС-а, после Дневника у 23. Обиље информација, извештаји, и анализа критичара. [ детаљније ]