Најлепше народне песме

"Цојле продакшн" је мала медијска кућа, која емитује програм за четири села. За гледаност и утицај боре се са великим телевизијама и навикама својих мештана...

Директор и власник, Цојле Манојловић (лик тумачи глумац Срђан Ивановић), покушава да његов ТВ програм буде програм културе и да што више подржава најбољу народну музику.

У томе му помажу пријатељи из РТС-а: Милан Поповић, Бојана Марковић, Сандра Токовић, Ненад Камиџорац... Сестричина Беба из Београда (игра је глумица Анђелка Симовић), такође је члан тима јер је већ годину код ујака Цојлета на селу (мајка је послала да заврши свој "менаџмент и да се "детоксикује" од сплаварске музике).

"Десна рука" предводника овог колектива је комшиница Светлана (лик тумачи певачица Јелена Гербец) - она је музички уредник ове медијске куће...

Милан Поповић, сценариста и уредник емисије: "Као и свака нова медијска кућа и "Цојле продакшн" има велике амбиције, планове и још већа очекивања па је атмосфера и у овом колективу турбулентна сваког дана... Нарочито када се у пословне заврзламе и планове уплету и догађаји из приватног живота запослених... Шта ће се десити када ујак сазна да је сестричину преко Инстаграма запросио Грк - погледајте у следећој епизоди.

Наравно, видећете поново и много истинских звезда наше народне музике а као и увек у овој емисији - уживаћемо у многим дивним песмама..."

Музички уредник емисије "Најлепше народне песме": Душан Шуклетовић

Редитељ: Петар Станојловић

број коментара 0 Пошаљи коментар