Промаја

Дрма дремеж, тресе треш, погледај је ако смеш!

Ми правимо "Промају". Зато што је "Промаја" средство против укочености прозора, врата и духа. "Промаја" је извор свежег ваздуха и идеја, можда чак и еликсир младости. Ово последње није проверена информација, али свакако гарантујемо да ће наша "Промаја" подмладити ваше екране.

Ми смо екипа средњошколаца која вам је на мисији да прави емисију - емисију која ће показати да ми млади нисмо тако страшни (као ни промаја), да нас свашта занима и да хоћемо да радимо, ако нам се за то пружи прилика. Хоћемо да чујете наш глас, да гледате наше прилоге и да боље разумете наш свет.

У здравом телу, здрав дух! Али, опрезно! Ђоле ће вам показати како превише здравих физичких вежби може довести до привиђања духова. Скокнућемо и до Индокине, где ће се једном доктору, такође услед извесних привиђења, неочекивано јавити идеја о једном врло корисном изуму (посебно за оне са слабим стомаком). Проблеме са мучнином има и једна мајка која се ове недеље јавља Драгију - мучнином изазваном модним изборима њене бунтовне ћерке. За крај, Катарина вас води у Музеј савремене уметности, да вам нешто више исприча о Милени Павловић Барили.

Eкипа Промаје:
Вукашин Чечен
Ђорђе Маринков
Ивана Миланов
Наталија Николић
Марта Јовановић
Елена Дамјанац
Ирина Арсенијевић
Лидија Симић
Александар Пашалић
Дарко Мандић
Милица Цветковић
Дајана Османи
Катарина Лазић
Андрија Недић
Никола Ђорђевић
Мила Тодоровић
Реља Васић
Матеј Русмир

Уреднице: Ана Павловић и Вишња Печенчић
Редитељ: Иван Пецикоза

facebook.com/promajaRTS
instagram.com/promajarts

број коментара 0 Пошаљи коментар