Јутарњи програм

Хоћемо ли успети да се кроз мраз и сметове пробијемо до "нове " Нове године? Биће лакше ако ово јутро проведемо заједно.

Проверавамо за вас које путеве треба да избегавате, које дестинације и догађаје обавезно да посетите. У ком граду се спрема посебан дочек, а где ћете за провод морати да се потрудите сами.

Активност вируса грипа је и даље слаба, али нас то не охрабрује будући да је, по свему судећи, већ однео прве жртве. С каквим нам симптомима ове зиме долази грип и на који начин можемо да га савладамо?

Ко може избегаваће боравак на хладним и по здравље ризичним местима. Али, ако је то једини пут којим до школе морају и ђаци и наставници и директор, онда ни нашој екипи није било тешко да загази у дубоки снег.

На какве ће изазове бити спремни државни службеници када прођу обуку Националне академије. Како се обучавају и ко их обучава?

Уочи доделе, још једном прелиставамо књиге из најужег избора за Нинову награду.

Немамо дилему да Никола Јокић заслужује свако признање, али нека од њих зависе и од нашег гласања. Да ли је Сомбор већ гласао и како свог Џокера из далека бодри отац Бранислав!

Видимо се у 6.00
Водитељ: Нада Гогић
Уредници: Нада гогић, Душко Николић

број коментара 0 Пошаљи коментар