Може и другачије

Петочлана породица Спасић живи у заједници са госпођом Надеждом Ненадић, мајком Јелице Спасић, тј. таштом њеног супруга Николе Спасића.

Јелица и Никола имају троје деце: два сина и ћерку. Проблеми се јављају дневно у овој породици, где комуникација међу генерацијама није на завидном нивоу. То су проблеми који углавном муче велики део наше популације, а ако се не решавају, нарастају у све веће конфликте. Решења су најчешће врло једноставна и ако их усвојимо, можемо живот учинити ако не много лепшим, оно сигурно подношљивијим. Свака епизода је прича за себе.

У шеснаестој епизоди биће представљен један од начина да се превазиђе сукоб који настаје због презаузетости свих укућана и несамосталности данашње деце. Некада околности намећу потребу за променом устаљеног понашања и наученог очекивања од другог. Бити спреман за промене значи боље прилагођавање околностима. Чак и ако нешто представља животни стил, не би требало да значи да се у свакој ситуацији подрзумева. Треба бити креативан и спреман да помогнеш партнеру и тиме покажеш да ти је до њега стало.

Уредник  Невена Младеновић Благојевић, сценарио - Миња Филиповић, режија - Филип Чоловић.

број коментара 0 Пошаљи коментар