Изван граница реалности

Филм "Изван граница реалности", редитеља Александра Богуславског и Франческа Ћинквеманија, је авантуристичка прича са елементима мистике, романсе и трилера, у коме главне улоге тумаче Милош Биковић и Антонио Бандерас. (Za granyu realnosti, 2018)

Радња филма је смештена у савремену Москву. Талентовани коцкар Мајкл, ког тумачи Биковић, окупља групу људи са хипнотичким, телекинетичким и телепатским моћима како би освојио велику своту новца у казину.Међутим, он наилази на много снажнијег мистичног ривала, и доводи и себе, и свој тим у опасност. Да би спасио своје пријатеље мораће да пређе све границе.

Антонио Бандерас се нашао у улози Гордона, старијег коцкара који је много искуснији од Мајкла. Гордон прати сваки покрет Мајкла и његовог тима, и чини се да је он тај који одлучује да ли ће њихов план бити успешан или ће пропасти. Како Бандерас наводи, њега је веома привукла ова улога, прича, и свет који је креиран у филму, нестварна сценографија је дочарала читав један аспект људске подсвести са свим њеним карактеристикама и правилима.

Улоге: Антонио Бандерас, Милош Биковић, Љубов Аксјонова, Алесандра Стар Вар...

Режија: Александр Богуславски и Франческо Ћинквемани

број коментара 1 Пошаљи коментар
(недеља, 26. апр 2020, 00:47) - anonymous, [нерегистровани]

kritika

Mnogo Los film
Cisto gubljenje vremena