У њеним ципелама

Ово је прича о Меги и Роуз, сестрама које немају готово ништа заједничко, осим броја обуће.

Меги воли да се забавља и једва је завршила средњу школу. Често мења послове и верује да њена највећа вредност лежи у томе што је привлачна супротном полу.

На крају остаје без посла и због тога је приморана да живи код пријатеља и рођака. Без самопоуздања када је у питању знање и искуство, она ће увек радије изабрати шминкање уместо књига. Уз то, она има непогрешив таленат да увек изабере савршену одећу за било коју прилику.

Насупорт Меги, Роуз је дипломирала право на престижном Принстону и ради у најбољој адвокатској фирми у Филаделфији. Прелепо уређен предратни стан представља њено склониште од спољног света.

Она нема савршену фигуру и никада се не осећа комотно у одећи коју носи. Роуз нема самопоштовања када је физички изглед у питању, због чега готово никад не излази на састанке. Једино задовољство у животу представљају јој ципеле, али нажалост, она нема много прилика да их извади из кутија.

Иако различите, ове две сестре, после једне велике свађе, крећу путем самооткрића, потпомогнуте сазнањем да им је бака жива...

У главним улогама: Камерон Диаз, Тони Колет, Ширли Меклејн...

Режију филма (In Her Shoes, 2005) потписује Куртис Хансон. 

број коментара 0 Пошаљи коментар