РТС Класика: Програмска шема - четвртак, 28. јан 2021

06:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
06:16
Други Београдски фестивал игре - Предели снова , р.
06:43
Српска музика кроз векове , р.
06:54
47. Бемус - Солисти Санкт Петербурга , р.
07:28
Аутопортрет - Радмила Бакочевић , р.
08:18
Београдски новогодишњи концерт СО РТС , р.
09:45
Портрет Александар Вујић , р.
10:23
Павел Гиљилов, клавир , р.
10:55
Живот и каријера - Душка Драгичевић , р.
11:23
Ј. Брамс: Соната де-мол, оп. 108 , р.
11:45
О Вердију и делу Гудачки квартет е-мол , р.
12:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
12:16
Други Београдски фестивал игре - Предели снова , р.
12:43
Српска музика кроз векове , р.
12:54
47. Бемус - Солисти Санкт Петербурга , р.
13:28
Аутопортрет - Радмила Бакочевић , р.
14:18
Београдски новогодишњи концерт СО РТС , р.
15:45
Портрет Александар Вујић , р.
16:23
Павел Гиљилов, клавир , р.
16:55
Живот и каријера - Душка Драгичевић , р.
17:23
Ј. Брамс: Соната де-мол, оп. 108 , р.
17:45
О Вердију и делу Гудачки квартет е-мол , р.
18:00
РТС Класика - Хитови класичне музике
20:33
Г. Малер: Симфонија бр. 9, Де-дур
00:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
00:18
Итамар Зорман и Лиза Степанова , р.
01:00
Српска музика кроз векове , р.
01:11
Балетске звезде за 21. век , р.
01:51
Портрет композитора - Јосиф Маринковић , р.
02:33
Г. Малер: Симфонија бр. 9, Де-дур , р.
04:02
Орфејева кутија - Бисерка Цвејић , р.
04:42
Кемал Гекић свира Баха и Листа , р.
05:21
Портрет Јованке Бјегојевић , р.