РТС Класика: Програмска шема - среда, 12. јан 2022

06:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
06:16
Јуриј Башмет и Московски солисти, 2. део , р.
07:00
Живот и каријера: Ана Павловић , р.
07:24
Един Карамазов и Гудачки квартет Краковске филхармоније, 2. део , р.
08:00
Живот са музиком - Станко Јовановић , р.
08:35
СО РТС, диригент Станко Јовановић , р.
09:13
Између две тишине , р.
09:53
Гудачи Св.Ђорђа - Танго, танго, 2. део , р.
10:30
Живот у ритму свинга - Војислав Бубиша Симић, 2. део , р.
10:56
Светски дан џеза: Ирена Благојевић , р.
12:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
12:16
Јуриј Башмет и Московски солисти, 2. део , р.
13:00
Живот и каријера: Ана Павловић , р.
13:24
Един Карамазов и Гудачки квартет Краковске филхармоније, 2. део , р.
14:00
Живот са музиком - Станко Јовановић , р.
14:35
СО РТС, диригент Станко Јовановић , р.
15:13
Између две тишине , р.
15:53
Гудачи Св.Ђорђа - Танго, танго, 2. део , р.
16:30
Живот у ритму свинга - Војислав Бубиша Симић, 2. део , р.
16:56
Светски дан џеза: Ирена Благојевић , р.
18:00
РТС Класика - Хитови класичне музике
18:16
Ноте пријатељства: СО Бенсо, 2. део
18:51
Рађање музике – Шопен
19:07
Хваум камерни оркестар
20:14
Живот са музиком – Драгана Дел Монако
21:01
Новогодишњи оперски гала концерт: Звезде италијанских оперских сцена, 3. део
21:40
Српска музика 20. века, Петар Коњовић
22:10
Гитар арт фестивал: Концерт српских гитариста
22:59
4. Београдски фестивал игре - Спремни за игру
23:28
4. Београдски фестивал игре - Холандски плесни театар: Крила од воска
00:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
00:16
Ноте пријатељства: СО Бенсо, 2. део , р.
00:51
Рађање музике – Шопен , р.
01:07
Хваум камерни оркестар , р.
02:14
Живот са музиком – Драгана Дел Монако , р.
03:01
Новогодишњи оперски гала концерт: Звезде италијанских оперских сцена, 3. део , р.
03:40
Српска музика 20. века, Петар Коњовић , р.
04:10
Гитар арт фестивал: Концерт српских гитариста , р.
04:59
4. Београдски фестивал игре - Спремни за игру , р.
05:28
4. Београдски фестивал игре - Холандски плесни театар: Крила од воска , р.