РТС Класика: Програмска шема - понедељак, 09. нов 2020

06:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
06:15
Хроника 51. Бемус-а , р.
06:42
48. Бемус - Баварски камерни оркестар , р.
07:22
Иза наслова - Ј. С. Бах, Добро темперовани клавир , р.
07:32
Стефан Миленковић и Един Карамазов , р.
08:08
Виртуози - Аудиција у Београду , р.
08:48
Београдска филхармонија и Михаил Јуровски , р.
09:37
Портрет Душанке Сифниос , р.
10:06
Вивалдијано , р.
10:48
Балетске минијатуре , р.
11:05
Српска музика 20. века - Василије Мокрањац , р.
11:36
Метамузика - Пасија Св. Кнеза Лазара , р.
12:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
12:15
Хроника 51. Бемус-а , р.
12:42
48. Бемус - Баварски камерни оркестар , р.
13:22
Иза наслова - Ј. С. Бах, Добро темперовани клавир , р.
13:32
Стефан Миленковић и Един Карамазов , р.
14:08
Виртуози - Аудиција у Београду , р.
14:48
Београдска филхармонија и Михаил Јуровски , р.
15:37
Портрет Душанке Сифниос , р.
16:06
Вивалдијано , р.
16:48
Балетске минијатуре , р.
17:05
Српска музика 20. века - Василије Мокрањац , р.
17:36
Метамузика - Пасија Св. Кнеза Лазара , р.
18:00
РТС Класика - Хитови класичне музике
22:56
Ј. Брамс: Клавирски квинтет, оп. 34
00:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
00:19
Гитар арт фестивал - Концерт Аранхуез , р.
00:51
Кири Те Канава - Приче из Београда , р.
01:15
Шопен фест - Еуген Инђић , р.
02:00
Концерт летње ноћи из Шенбруна , р.
03:35
40 година после - Чудесни мандарин , р.
04:23
Чембало у четири слике - Италија , р.
04:56
Ј. Брамс: Клавирски квинтет, оп. 34 , р.
05:11
Музиком и сликом - Александар Обрадовић , р.
05:30
СО РТС - Музика С. Божића и Д. Деспића , р.