РТС Класика: Програмска шема - недеља, 03. окт 2021

06:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
06:16
Бемус - Душан Сковран, 1. део , р.
06:49
Јован Колунџија - 50. златни јубилеј , р.
07:21
Клое Хенслип, виолина, 2. део , р.
07:59
Балетска минијатура , р.
08:01
Пласидо Доминго у Београду , р.
08:30
Опера Аида на Петроварадинској тврђави , р.
10:40
Пепељуга и принц - Јуриј Башмет , р.
11:09
Студио 6 - Каја Дракслер и Сузана Сантош Силва , р.
12:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
12:16
Бемус - Душан Сковран, 1. део , р.
12:49
Јован Колунџија - 50. златни јубилеј , р.
13:21
Клое Хенслип, виолина, 2. део , р.
13:59
Балетска минијатура , р.
14:01
Пласидо Доминго у Београду , р.
14:30
Опера Аида на Петроварадинској тврђави , р.
16:40
Пепељуга и принц - Јуриј Башмет , р.
17:09
Студио 6 - Каја Дракслер и Сузана Сантош Силва , р.
18:00
РТС Класика - Хитови класичне музике
18:16
Летња духовна академија - Студенички летопис
18:42
Хорови међу фрескама - Победници фестивала, 2. део
19:08
Српска музика 20. века - Јосип Славенски
19:34
Камерата Сербика - 200 година Универзитета у Београду
20:07
Без лимита - Денис Мацујев
20:32
Великани музичке сцене - Денис Мацујев, 1. део
21:14
ТВ филм - Легенда о грлици
22:17
Ноћи у Монументалу - Фламенко, класика и други утицаји
23:13
Тај луди средњи век
23:44
Н. Римски Корсаков: Фантазија на српске теме, оп. 6
00:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
00:16
Летња духовна академија - Студенички летопис , р.
00:42
Хорови међу фрескама - Победници фестивала, 2. део , р.
01:08
Српска музика 20. века - Јосип Славенски , р.
01:34
Камерата Сербика - 200 година Универзитета у Београду , р.
02:07
Без лимита - Денис Мацујев , р.
02:32
Великани музичке сцене - Денис Мацујев, 1. део , р.
03:14
ТВ филм - Легенда о грлици , р.
04:17
Гитар арт фестивал - Класика 1
05:14
Тај луди средњи век , р.
05:45
Н. Римски Корсаков: Фантазија на српске теме, оп. 6 , р.