РТС Класика: Програмска шема - среда, 27. јан 2021

06:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
06:16
Први Београдски фестивал игре , р.
07:32
Азбука музике - средњи век , р.
08:00
Руске звезде оперске сцене , р.
08:48
Портрет Хора РТС , р.
09:32
Осамдесет година СО РТС , р.
10:13
Павле Аксентијевић, појац , р.
10:42
Андреас Шол и Един Карамазов , р.
11:33
Метамузика - Математички сан , р.
12:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
12:16
Први Београдски фестивал игре , р.
13:32
Азбука музике - средњи век , р.
14:00
Руске звезде оперске сцене , р.
14:48
Портрет Хора РТС , р.
15:32
Осамдесет година СО РТС , р.
16:13
Павле Аксентијевић, појац , р.
16:42
Андреас Шол и Един Карамазов , р.
17:33
Метамузика - Математички сан , р.
18:00
РТС Класика - Хитови класичне музике
18:16
Други Београдски фестивал игре - Предели снова
20:18
Београдски новогодишњи концерт СО РТС
22:23
Павел Гиљилов, клавир
23:23
Ј. Брамс: Соната де-мол, оп. 108
23:45
О Вердију и делу Гудачки квартет е-мол
00:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
00:16
Други Београдски фестивал игре - Предели снова , р.
00:43
Српска музика кроз векове , р.
00:54
47. Бемус - Солисти Санкт Петербурга , р.
01:28
Аутопортрет - Радмила Бакочевић , р.
02:18
Београдски новогодишњи концерт СО РТС , р.
03:45
Портрет Александар Вујић , р.
04:23
Павел Гиљилов, клавир , р.
04:55
Живот и каријера - Душка Драгичевић , р.
05:23
Ј. Брамс: Соната де-мол, оп. 108 , р.
05:45
О Вердију и делу Гудачки квартет е-мол , р.