РТС Класика: Програмска шема - уторак, 10. нов 2020

06:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
06:19
Гитар арт фестивал - Концерт Аранхуез , р.
06:51
Кири Те Канава - Приче из Београда , р.
07:15
Шопен фест - Еуген Инђић , р.
08:00
Концерт летње ноћи из Шенбруна , р.
09:35
40 година после - Чудесни мандарин , р.
10:23
Чембало у четири слике - Италија , р.
10:56
Ј. Брамс: Клавирски квинтет, оп. 34 , р.
11:11
Музиком и сликом - Александар Обрадовић , р.
11:30
СО РТС - Музика С. Божића и Д. Деспића , р.
12:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
12:19
Гитар арт фестивал - Концерт Аранхуез , р.
12:51
Кири Те Канава - Приче из Београда , р.
13:15
Шопен фест - Еуген Инђић , р.
14:00
Концерт летње ноћи из Шенбруна , р.
15:35
40 година после - Чудесни мандарин , р.
16:23
Чембало у четири слике - Италија , р.
16:56
Ј. Брамс: Клавирски квинтет, оп. 34 , р.
17:11
Музиком и сликом - Александар Обрадовић , р.
17:30
СО РТС - Музика С. Божића и Д. Деспића , р.
18:00
РТС Класика - Хитови класичне музике
18:16
О музици - Глас
18:45
Д. Шостакович: Симфонија бр. 1
19:52
РТС Класика - Време за џез
20:05
Л. В. Бетовен: Симфонија бр. 9
22:13
Камерна ТВ сцена - В. А. Моцарт
23:08
В. А. Моцарт - Концерт за флауту, Де-дур, К. 314
00:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
00:16
О музици - Глас , р.
00:45
Д. Шостакович: Симфонија бр. 1 , р.
01:24
Ауторско вече Златана Вауде , р.
01:52
РТС Класика - Време за џез , р.
02:05
Л. В. Бетовен: Симфонија бр. 9 , р.
03:25
Иза наслова - Г. Ф. Хендл, Музика на води , р.
03:33
Ансамбл Ренесанс , р.
04:13
Камерна ТВ сцена - В. А. Моцарт , р.
05:08
В. А. Моцарт - Концерт за флауту, Де-дур, К. 314 , р.
05:28
Портрет Лидије Пилипенко , р.