РТС Класика: Програмска шема - субота, 26. дец 2020

06:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
06:14
Јуџин Чои и Јован Колунџија , р.
07:02
Позив на плес , р.
07:32
Гитар арт фестивал - Наксос гитар трио , р.
08:09
Таленат као судбина - Наташа Вељковић , р.
08:48
Хор, СО РТС и солисти - Ј. С. Бах: Божићни ораторијум , р.
10:46
Музички бонтон - Инструменти , р.
10:54
3. Београдски фестивал игре - Холандски плесни театар , р.
11:19
Капела Краковиенсис , р.
11:49
Андреа Тофанели и Биг бенд РТС - Камелеон , р.
12:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
12:14
Јуџин Чои и Јован Колунџија , р.
13:02
Позив на плес , р.
13:32
Гитар арт фестивал - Наксос гитар трио , р.
14:09
Таленат као судбина - Наташа Вељковић , р.
14:48
Хор, СО РТС и солисти - Ј. С. Бах: Божићни ораторијум , р.
16:46
Музички бонтон - Инструменти , р.
16:54
3. Београдски фестивал игре - Холандски плесни театар , р.
17:19
Капела Краковиенсис , р.
17:49
Андреа Тофанели и Биг бенд РТС - Камелеон , р.
18:00
РТС Класика - Хитови класичне музике
18:18
Живот са музиком - Слободан Атанацковић
00:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
00:18
Живот са музиком - Слободан Атанацковић , р.
00:42
Артур Хонегер: Ораторијум Краљ Давид , р.
01:52
Андре Рију - Краљев бал , р.
02:31
Новогодишњи концерт Бечке филхармоније , р.
04:54
Џез фејс - Ирвин Мејфилд , р.
05:21
Оперска галаксија - Дуња Симић , р.