РТС Класика: Програмска шема - петак, 18. дец 2020

06:00
Нова Европска песмарица - О песми Србије , р.
06:11
Музички спот „Заувек твој, заувек свој“ , р.
06:15
Концерт СО РТС и Александар Сердар , р.
06:54
Нова Европска песмарица - Спот из Словеније , р.
06:59
Л. ван Бетовен: Симфонија бр. 4 , р.
07:37
Нова Европска песмарица - Спот из Аустрије , р.
07:42
Иза наслова - Бетовен, За Елизу , р.
07:50
Нова Европска песмарица - Спот из Француске , р.
07:55
СО РТС - Победа и идеали , р.
09:01
Нова Европска песмарица - Спот из Швајцарске , р.
09:06
Л. ван Бетовен: Симфонија бр. 5 , р.
09:42
Нова Европска песмарица - Спот из Холандије , р.
09:47
52. Бемус - СО РТС и Јасминка Станчул , р.
10:24
Нова Европска песмарица - О песми Србије , р.
10:34
Музички спот „Заувек твој, заувек свој“ , р.
10:38
52. Бемус - Л. ван Бетовен: Симфонија бр. 7 , р.
11:16
Нова Европска песмарица - Спот из Аустрије , р.
11:21
Трио за четворо - Бетовен за клавир, виолину и виолончело , р.
11:51
Музички спот „Заувек твој, заувек свој“ , р.
12:00
Нова Европска песмарица - О песми Србије , р.
12:11
Музички спот „Заувек твој, заувек свој“ , р.
12:15
Концерт СО РТС и Александар Сердар , р.
12:54
Нова Европска песмарица - Спот из Словеније , р.
12:59
Л. ван Бетовен: Симфонија бр. 4 , р.
13:37
Нова Европска песмарица - Спот из Аустрије , р.
13:42
Иза наслова - Бетовен, За Елизу , р.
13:50
Нова Европска песмарица - Спот из Француске , р.
13:55
СО РТС - Победа и идеали , р.
15:01
Нова Европска песмарица - Спот из Швајцарске , р.
15:06
Л. ван Бетовен: Симфонија бр. 5 , р.
15:42
Нова Европска песмарица - Спот из Холандије , р.
15:47
52. Бемус - СО РТС и Јасминка Станчул , р.
16:24
Нова Европска песмарица - О песми Србије , р.
16:34
Музички спот „Заувек твој, заувек свој“ , р.
16:38
52. Бемус - Л. ван Бетовен: Симфонија бр. 7 , р.
17:16
Нова Европска песмарица - Спот из Аустрије , р.
17:21
Трио за четворо - Бетовен за клавир, виолину и виолончело , р.
17:51
Музички спот „Заувек твој, заувек свој“ , р.
18:00
РТС Класика - Хитови класичне музике
18:14
Концерт за два клавира
21:05
Исидора Жебељан: Опера Маратонци
23:08
Балетски дивертисман - Жар птица европске сцене
00:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
00:14
Концерт за два клавира , р.
01:12
Позив на плес , р.
01:40
30 година Драгстора озбиљне музике , р.
02:31
Таленат као судбина - Александар Шандоров , р.
03:05
Исидора Жебељан: Опера Маратонци , р.
04:36
Српска музика кроз векове , р.
04:51
Гитар арт фестивал - Los Romero и Div4s , р.
05:08
Балетски дивертисман - Жар птица европске сцене , р.
05:37
Чело фест - СО РТС и Ксенија Јанковић , р.