РТС Класика: Програмска шема - четвртак, 17. дец 2020

06:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
06:16
Српска музика кроз векове , р.
06:27
4. Београдски фестивал игре - Кулберг балет , р.
07:03
Портрет - Иво Погорелић , р.
07:32
Сандра Белић, виолончело , р.
07:35
Београдска филхармонија , р.
08:11
Нова Европска песмарица 2020 , р.
09:01
СО РТС и Сретен Крстић - 250 година Бетовена , р.
09:36
Камерна ТВ сцена - Бетовен , р.
10:31
Л. ван Бетовен: Концерт за клавир и оркестар бр. 3 , р.
11:07
Дубравка Јовичић о Бетовену , р.
11:09
Чело фест - Бетовенове сонате за виолончело и клавир , р.
12:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
12:16
Српска музика кроз векове , р.
12:27
4. Београдски фестивал игре - Кулберг балет , р.
13:03
Портрет - Иво Погорелић , р.
13:32
Сандра Белић, виолончело , р.
13:35
Београдска филхармонија , р.
14:11
Нова Европска песмарица 2020 , р.
15:01
СО РТС и Сретен Крстић - 250 година Бетовена , р.
15:36
Камерна ТВ сцена - Бетовен , р.
16:31
Л. ван Бетовен: Концерт за клавир и оркестар бр. 3 , р.
17:07
Дубравка Јовичић о Бетовену , р.
17:09
Чело фест - Бетовенове сонате за виолончело и клавир , р.
18:15
Концерт СО РТС и Александар Сердар
18:54
Нова Европска песмарица - Спот из Словеније
18:59
Л. ван Бетовен: Симфонија бр. 4
19:37
Нова Европска песмарица - Спот из Аустрије
19:50
Нова Европска песмарица - Спот из Француске
21:40
Нова Европска песмарица - Спот из Швајцарске
22:22
Нова Европска песмарица - Прилог о Песми Србије
22:32
Музички спот „Заувек твој, заувек свој”
22:36
52. Бемус - Л. ван Бетовен: Симфонија бр. 7
23:14
Нова Европска песмарица - Спот из Холандије
23:49
Музички спот „Заувек твој, заувек свој“
00:00
Нова Европска песмарица - О песми Србије , р.
00:11
Музички спот „Заувек твој, заувек свој” , р.
00:15
Концерт СО РТС и Александар Сердар , р.
00:54
Нова Европска песмарица - Спот из Словеније , р.
00:59
Л. ван Бетовен: Симфонија бр. 4 , р.
01:37
Нова Европска песмарица - Спот из Аустрије , р.
01:42
Иза наслова - Бетовен, За Елизу , р.
01:50
Нова Европска песмарица - Спот из Француске , р.
01:55
СО РТС - Победа и идеали
03:01
Нова Европска песмарица - Спот из Швајцарске , р.
03:06
Л. ван Бетовен: Симфонија бр. 5
03:42
Нова Европска песмарица - Спот из Холандије , р.
03:47
52. Бемус - СО РТС и Јасминка Станчул , р.
04:24
Нова Европска песмарица - Прилог о Песми Србије , р.
04:34
Музички спот „Заувек твој, заувек свој” , р.
04:38
52. Бемус - Л. ван Бетовен: Симфонија бр. 7 , р.
05:16
Нова Европска песмарица: Спот из Аустрије , р.
05:21
Трио за четворо - Бетовен за клавир, виолину и виолончело , р.
05:51
Музички спот „Заувек твој, заувек свој“ , р.