РТС Класика: Програмска шема - субота, 12. дец 2020

06:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
06:17
Андреас Шол и Един Карамазов , р.
06:53
Позив на плес , р.
07:22
СО РТС и Сретен Крстић - 250 година Бетовена , р.
07:51
Таленат као судбина - Дејан Синадиновић , р.
08:32
Немања Радуловић и Double Sens , р.
10:38
Српска музика кроз векове , р.
10:54
Л. Броувер: 5 Microiezas , р.
11:01
Балетски дивертисман - Балетске визије Мире Сањине , р.
11:26
О Моцартовој Сонати за флауту и клавир у Еф-дуру , р.
11:38
Сазвежђа , р.
12:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
12:17
Андреас Шол и Един Карамазов , р.
12:53
Позив на плес , р.
13:22
СО РТС и Сретен Крстић - 250 година Бетовена , р.
13:51
Таленат као судбина - Дејан Синадиновић , р.
14:32
Немања Радуловић и Double Sens , р.
16:38
Српска музика кроз векове , р.
16:54
Л. Броувер: 5 Microiezas , р.
17:01
Балетски дивертисман - Балетске визије Мире Сањине , р.
17:26
О Моцартовој Сонати за флауту и клавир у Еф-дуру , р.
17:38
Сазвежђа , р.
18:00
РТС Класика - Хитови класичне музике
18:46
Београдска филхармонија и Зубин Мехта - Титан симфонија, 1. став
23:28
Џез фејс - Дјук Робилард
00:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
00:19
Живот са музиком - Рајко Максимовић , р.
00:46
Београдска филхармонија и Зубин Мехта - Титан симфонија, 1. став , р.
00:59
Андре Рију – Звездана ноћ , р.
01:37
Влатко Стефановски и Мирослав Тадић , р.
02:26
Новогодишњи концерт Бечке филхармоније , р.
04:50
Иза наслова - Златна плоча , р.
04:59
Оперска галаксија - Вјера Мирановић Микић , р.
05:28
Џез фејс - Дјук Робилард , р.