РТС Класика: Програмска шема - уторак, 12. окт 2021

06:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
06:16
СО РТС и Војислав Дукић , р.
07:05
Азбука музике , р.
07:34
4. Београдски фестивал игре - Холандски плесни театар, Говори у своје име , р.
08:00
Метамузика- Математички сан , р.
08:23
СО Академије уметности Нови Сад и Кемал Гекић , р.
08:45
Живот са музиком - Срђан Хофман , р.
09:11
СО РТС свира Хофмана и Ботезинија , р.
09:55
Лудвиг ван Бетовен - Стих као инспирација , р.
10:25
Волите ли Бетовена - Јован Колунџија , р.
10:43
За тоном траг - Наталија Гутман у Београду , р.
10:47
Великани музичке сцене - Наталија Гутман трио, 2. део , р.
11:33
Музика старог света - Ранохришћанска музика , р.
11:48
Марија Поповић - Херувимска песма , р.
12:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
12:16
СО РТС и Војислав Дукић , р.
13:05
Азбука музике , р.
13:34
4. Београдски фестивал игре - Холандски плесни театар, Говори у своје име , р.
14:00
Метамузика- Математички сан , р.
14:23
СО Академије уметности Нови Сад и Кемал Гекић , р.
14:45
Живот са музиком - Срђан Хофман , р.
15:11
СО РТС свира Хофмана и Ботезинија , р.
15:55
Лудвиг ван Бетовен - Стих као инспирација , р.
16:25
Волите ли Бетовена - Јован Колунџија , р.
16:43
За тоном траг - Наталија Гутман у Београду , р.
16:47
Великани музичке сцене - Наталија Гутман трио, 2. део , р.
17:33
Музика старог света - Ранохришћанска музика , р.
17:48
Марија Поповић - Херувимска песма , р.
18:00
РТС Класика - Хитови класичне музике
18:16
46. МТМО - СО РТС и Уна Станић, виолина
18:59
Београд у музичким збивањима - Бемус, Музичка позорница света
19:28
Ансамбл Арте - Вивалди
20:21
Живот са музиком - Слободан Герић
20:40
Јуриј Башмет и Московски солисти, 2. део
21:24
Таленат као судбина - Стефан Миленковић
22:00
Катарина Јовановић и Уки Оваскаинен, 2. део
22:40
Петроград - Престоница руског балета
23:07
Франц Шуберт: Квинтет за клавир и гудачки квартет „Пастрмка”
23:39
Болеро - Душка Сифниос
00:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
00:16
46. МТМО - СО РТС и Уна Станић, виолина , р.
00:59
Београд у музичким збивањима - Бемус, Музичка позорница света , р.
01:28
Ансамбл Арте - Вивалди , р.
02:21
Живот са музиком - Слободан Герић , р.
02:40
Јуриј Башмет и Московски солисти, 2. део , р.
03:24
Таленат као судбина - Стефан Миленковић , р.
04:00
Катарина Јовановић и Уки Оваскаинен, 2. део , р.
04:40
Петроград - Престоница руског балета , р.
05:07
Франц Шуберт: Квинтет за клавир и гудачки квартет „Пастрмка” , р.
05:39
Болеро - Душка Сифниос , р.