РТС Полетарац: Програмска шема - недеља, 13. дец 2020

06:00
Хајди - Петерово благо , р.
06:22
Иза наслова - Ђезуалдо да Веноза, Мадригали , р.
06:30
Тајна лабораторија Томаса Едисона - Фон бегунац, р.
06:45
Животиње у царству метафора - Коњ, р.
07:00
Кукурику шоу - Морски зецојелен, р.
07:20
Кувате ли мрњао? - Салата од кукуруза и туњевине, р.
07:30
Рецепт за игру - Штапоња, р.
07:41
Занимање дете - Ања Алексић, р.
07:51
Досије Икс и Окс - Увек неко слуша, р.
08:00
Плава птица ц.17 ем.05 , р.
08:25
ЕБУ драма - Граб Габријел, р.
08:40
Радост Европе 2019, р.
10:16
Филм - Елеонорина тајна, р.
12:00
Хајди - Петерово благо , р.
12:22
Иза наслова - Ђезуалдо да Веноза, Мадригали , р.
12:30
Тајна лабораторија Томаса Едисона - Фон бегунац, р.
12:45
Животиње у царству метафора - Коњ, р.
13:00
Кукурику шоу - Морски зецојелен, р.
13:20
Кувате ли мрњао? - Салата од кукуруза и туњевине, р.
13:30
Рецепт за игру - Штапоња, р.
13:41
Занимање дете - Ања Алексић, р.
13:51
Досије Икс и Окс - Увек неко слуша, р.
14:00
Плава птица ц.17 ем.05 , р.
14:25
ЕБУ драма - Граб Габријел, р.
14:40
Радост Европе 2019, р.
16:16
Филм - Елеонорина тајна, р.
19:02
Зујалица ц.08 ем.16
19:30
Зујалица ц.08 ем.17
20:00
Зујалица ц.08 ем,18
22:00
Небојша Челик шоу
22:25
Еко Арт - Дрво
23:44
Лазина плетисанка - Спомен на Руварца