РТС Музика: Програмска шема - субота, 16. нов 2019

06:00
РТС Музика представља ,р.
06:04
Музички микс – времеплов 2 ,р.
06:40
ЕКВ – 2. епизода, Бојан Печар ,р.
07:09
Мини концерт ЕКВ ,р.
07:34
Три боје звука – Трећи циклус, микс 2 ,р.
08:27
Музички подсетник 2 ,р.
09:00
РТС Музика представља ,р.
09:04
Бунт ,р.
09:34
Хитови ,р.
10:10
Концерт групе Stray Dogg ,р.
11:01
За сва времена – Дејан Дедић ,р.
11:34
Претпоноћни микс ,р.
12:00
РТС Музика представља ,р.
12:04
Музички микс – времеплов 2 ,р.
12:40
ЕКВ – 2. епизода, Бојан Печар ,р.
13:09
Мини концерт ЕКВ ,р.
13:34
Три боје звука – Трећи циклус, микс 2 ,р.
14:27
Музички подсетник 2 ,р.
15:00
РТС Музика представља ,р.
15:04
Бунт ,р.
15:34
Хитови ,р.
16:10
Концерт групе Stray Dogg ,р.
17:01
За сва времена – Дејан Дедић ,р.
17:34
Претпоноћни микс ,р.
18:00
РТС Музика представља
18:08
Из наше архиве
19:22
Музички подсетник
20:05
20:31
Хитови
21:02
РТС Музика представља
22:11
Музички времеплов
23:18
Претпоноћни микс
00:00
РТС Музика представља ,р.
00:08
Из наше архиве ,р.
00:36
Роби Лакатош и Gyass Band, 1. део ,р.
01:22
Музички подсетник ,р.
02:05
Crossover ,р.
02:31
Хитови ,р.
03:02
РТС Музика представља ,р.
03:10
Студио 6 – Вихуела ,р.
04:11
Музички времеплов ,р.
04:35
Европа кроз концерте ,р.
05:18
Претпоноћни микс ,р.