РТС Музика: Програмска шема - уторак, 13. окт 2020

06:00
РТС Музика представља ,р.
06:04
Из наше архиве ,р.
07:00
Бојан Зулфикарпашић и Васил Хаџиманов, 1. део ,р.
07:49
Хитови ,р.
09:03
РТС Музика представља ,р.
09:07
Најтраженији ,р.
10:01
Три боје звука – 4. циклус, 2. емисија ,р.
10:51
4 од 1 – Андрија Павловић ,р.
11:17
Претпоноћни микс ,р.
12:00
РТС Музика представља ,р.
12:04
Из наше архиве ,р.
13:00
Бојан Зулфикарпашић и Васил Хаџиманов, 1. део ,р.
13:49
Хитови ,р.
15:03
РТС Музика представља ,р.
15:07
Најтраженији ,р.
16:01
Три боје звука – 4. циклус, 2. емисија ,р.
16:51
4 од 1 – Андрија Павловић ,р.
17:17
Претпоноћни микс ,р.
18:00
РТС Музика представља
18:04
Из наше архиве
20:13
Рок блок
20:54
4 од 1 – Гоблини
21:09
РТС Музика представља
21:13
Музички микс
22:36
Музички подсетник
23:22
Некад и сад – Рамбо Амамдеус
23:32
Претпоноћни микс
00:00
РТС Музика представља ,р.
00:04
Из наше архиве ,р.
00:55
Поинт Бланк – Гитарологија, 1. део ,р.
01:47
Уметност буке – Вудсток, 2. емисија ,р.
02:13
Рок блок ,р.
02:54
4 од 1 – Гоблини ,р.
03:09
РТС Музика представља ,р.
03:13
Музички микс ,р.
03:46
48. Гитаријада – Рибља чорба ,р.
04:36
Музички подсетник ,р.
05:22
Некад и сад – Рамбо Амамдеус ,р.
05:32
Претпоноћни микс ,р.