РТС Музика: Програмска шема - четвртак, 08. апр 2021

06:00
РТС Музика представља ,р.
06:05
Из наше архиве ,р.
07:05
Црна мачка – Велики презир ,р.
07:43
Музички подсетник ,р.
08:40
Мали концерт – Дубиоза колектив ,р.
09:00
РТС Музика представља ,р.
09:05
Три боје звука – ТВ постер Канда, Коџа и Небојша ,р.
09:30
Музички времеплов ,р.
10:10
Око моје главе – 3. емисија ,р.
11:03
Музички подсетник – 21. век ,р.
11:30
Beer Fest 2008 – 1. емисија ,р.
12:00
РТС Музика представља ,р.
12:05
Из наше архиве ,р.
13:05
Црна мачка – Велики презир ,р.
13:43
Музички подсетник ,р.
14:40
Мали концерт – Дубиоза колектив ,р.
15:00
РТС Музика представља ,р.
15:05
Три боје звука – ТВ постер Канда, Коџа и Небојша ,р.
15:30
Музички времеплов ,р.
16:10
Око моје главе – 3. емисија ,р.
17:03
Музички подсетник – 21. век ,р.
17:30
Beer Fest 2008 – 1. емисија ,р.
18:00
РТС Музика представља
18:59
Из ПГП архиве
19:57
Из ПГП архиве
20:40
Носталгија
21:00
РТС Музика представља
22:35
Хитови
00:00
РТС Музика представља ,р.
00:04
Ром хепенинг ,р.
00:59
Из ПГП архиве ,р.
01:57
Из ПГП архиве ,р.
02:10
Док је нама нас – Ђорђе Балашевић, колаж 5 ,р.
02:40
Носталгија ,р.
03:00
РТС Музика представља ,р.
03:04
Barcelona Gipsy Balkan Orchestra, 1. део ,р.
04:00
Нишки ромски Нишвил ,р.
04:35
Хитови ,р.
05:00
Ромологија – Кал, 1. део ,р.