РТС Музика: Програмска шема - субота, 11. јан 2020

06:00
РТС Музика представља ,р.
06:03
Из наше архиве ,р.
07:07
Концерт Ане Ћурчин ,р.
08:00
Borderland Soundtrack – Сјајне нити, 6. емисија ,р.
08:31
Музички подсетник ,р.
09:00
РТС Музика представља ,р.
09:04
25. Београдски џез фестивал – Габи Новак и Матија Дедић ,р.
10:52
Хитови ,р.
11:16
За сва времена – Зоран Предин ,р.
11:46
Претпоноћни микс ,р.
12:00
РТС Музика представља ,р.
12:03
Из наше архиве ,р.
13:07
Концерт Ане Ћурчин ,р.
14:00
Borderland Soundtrack – Сјајне нити, 6. емисија ,р.
14:31
Музички подсетник ,р.
15:00
РТС Музика представља ,р.
15:04
25. Београдски џез фестивал – Габи Новак и Матија Дедић ,р.
16:52
Хитови ,р.
17:16
За сва времена – Зоран Предин ,р.
17:46
Претпоноћни микс ,р.
18:00
РТС Музика представља
18:05
Из наше архиве
18:41
19:38
Музички подсетник
20:29
Хитови
21:00
РТС Музика представља
22:12
Музички времеплов
23:24
Претпоноћни микс
00:00
РТС Музика представља ,р.
00:05
Из наше архиве ,р.
00:41
Cubismo ,р.
01:38
Музички подсетник ,р.
02:05
Уметност буке – Поезија која се гласно пева, 3. епизода ,р.
02:29
Хитови ,р.
03:00
РТС Музика представља ,р.
03:05
Студио 6 – Shira U‘Tfila ,р.
04:12
Музички времеплов ,р.
04:41
Европа кроз концерте ,р.
05:24
Претпоноћни микс ,р.