РТС Музика: Програмска шема - субота, 28. сеп 2019

06:00
РТС Музика представља, р.
06:03
Музички микс, р.
06:38
Дубиоза колектив, концерт, р.
08:04
Из наше архиве, р.
08:38
Три боје звука – ТВ постер – Канда, Коџа и Небојша, р.
09:03
РТС Музика представља, р.
09:06
Бунт, р.
09:35
Музички времеплов, р.
10:05
Панчевачки џез фестивал – Мајамисти трио, р.
11:01
За сва времена – Љуба Нинковић, р.
11:36
С времена на време, р.
12:00
РТС Музика представља, р.
12:03
Музички микс, р.
12:38
Дубиоза колектив, концерт, р.
14:04
Из наше архиве, р.
14:38
Три боје звука – ТВ постер – Канда, Коџа и Небојша, р.
15:03
РТС Музика представља, р.
15:06
Бунт, р.
15:35
Музички времеплов, р.
16:05
Панчевачки џез фестивал – Мајамисти трио, р.
17:01
За сва времена – Љуба Нинковић, р.
17:36
С времена на време, р.
18:00
РТС Музика представља
18:05
Из наше архиве
19:28
Музички подсетник
20:31
Хитови
21:01
РТС Музика представља
22:01
Музички времеплов
22:38
Л. В. Бетовен – Симфонија бр.6
23:22
Претпоноћни микс
00:00
РТС Музика представља, р.
00:05
Из наше архиве, р.
00:33
Жил Апап и Медуотеран дуо, р.
01:28
Музички подсетник, р.
02:01
Borderland Soundtrack – Бука у моди, 04. емисија, р.
02:31
Хитови, р.
03:01
РТС Музика представља, р.
03:07
Студио 6 – Шлагери са шлагом, р.
04:01
Музички времеплов, р.
04:38
Л. В. Бетовен – Симфонија бр.6, р.
05:22
Претпоноћни микс, р.