РТС Музика: Програмска шема - субота, 04. јул 2020

06:00
РТС Музика представља ,р.
06:04
Из наше архиве ,р.
07:02
Београдски манифест – Атомско склониште ,р.
07:52
Музички времеплов ,р.
08:33
Три боје звука – ТВ постер Ју група ,р.
09:01
РТС Музика представља ,р.
09:04
Бунт ,р.
09:49
Хитови ,р.
10:24
Студио 6 – Stray Dogg ,р.
11:25
Претпоноћни микс ,р.
12:00
РТС Музика представља ,р.
12:04
Из наше архиве ,р.
13:02
Београдски манифест – Атомско склониште ,р.
13:52
Музички времеплов ,р.
14:33
Три боје звука – ТВ постер Ју група ,р.
15:01
РТС Музика представља ,р.
15:04
Бунт ,р.
15:49
Хитови ,р.
16:24
Студио 6 – Stray Dogg ,р.
17:25
Претпоноћни микс ,р.
18:00
РТС Музика представља
18:08
Из наше архиве
19:47
Хитови
21:01
РТС Музика представља
22:08
Музички времеплов
22:43
Европа кроз концерте
23:26
Претпоноћни микс
00:00
РТС Музика представља ,р.
00:08
Из наше архиве ,р.
00:53
Музички клуб – Васил Хаџиманов бенд ,р.
01:47
Хитови ,р.
02:36
Биг бенд РТС и гитаристи – 1. емисија, Рамбо Амамдеус ,р.
03:01
РТС Музика представља ,р.
03:09
20. Гитар арт фестивал – Kings of Strings Yougsters ,р.
04:08
Музички времеплов ,р.
04:43
Европа кроз концерте ,р.
05:26
Претпоноћни микс ,р.