РТС Музика: Програмска шема - понедељак, 13. јул 2020

06:00
РТС Музика представља ,р.
06:04
Из наше архиве ,р.
06:53
43. Бемус – Борис Березовски ,р.
07:45
Хитови ,р.
08:31
Ал ди Меола - интервју ,р.
09:03
РТС Музика представља ,р.
09:07
Barcelona Gipsy Balkan Orchestra, 1. део ,р.
10:03
Музички времеплов ,р.
10:46
Европа кроз концерте ,р.
11:29
Претпоноћни микс ,р.
12:00
РТС Музика представља ,р.
12:04
Из наше архиве ,р.
12:53
43. Бемус – Борис Березовски ,р.
13:45
Хитови ,р.
14:31
Ал ди Меола - интервју ,р.
15:03
РТС Музика представља ,р.
15:07
Barcelona Gipsy Balkan Orchestra, 1. део ,р.
16:03
Музички времеплов ,р.
16:46
Европа кроз концерте ,р.
17:29
Претпоноћни микс ,р.
18:00
РТС Музика представља
18:05
Из наше архиве
20:03
Хитови
21:02
РТС Музика представља
22:00
Три боје звука – 4. циклус, 6. емисија
22:55
Градске приче, 4. емисија
23:18
Претпоноћни микс
23:18
Претпоноћни микс
00:00
РТС Музика представља ,р.
00:05
Из наше архиве ,р.
01:07
ЕКВ, Као да је било некад – Маргита, 4. емисија ,р.
01:38
Београдски манифест – E play ,р.
02:03
Хитови ,р.
03:02
РТС Музика представља ,р.
03:06
Смак – Концерт на Ушћу, 1. део ,р.
04:00
Три боје звука – 4. циклус, 6. емисија ,р.
04:55
Градске приче, 4. емисија ,р.
05:18
Претпоноћни микс .р,