РТС Музика: Програмска шема - среда, 08. мај 2019

06:00
РТС Музика представља, р.
06:04
Музички времеплов, р.
06:41
Пола сата за џез и блуз, Неша Петровић трио, 11. епизода, р.
07:11
Џез алијанса, р.
07:59
Из наше архиве, р.
08:17
Белеф, Мореска нова, р.
09:03
3 од 1 – Беби Дол, р.
09:15
РТС Музика представља, р.
09:18
Музички микс, р.
09:47
Рок историја – Зоран Симјановић, р.
10:36
Биг бенд РТС и гитаристи – Влатко Стефановски, р.
11:06
Два погледа – Девојко мала, р.
11:11
Три боје звука – 2. циклус, микс 4, р.
12:00
РТС Музика представља, р.
12:04
Музички времеплов, р.
12:41
Пола сата за џез и блуз, Неша Петровић трио, 11. епизода, р.
13:11
Џез алијанса, р.
13:59
Из наше архиве, р.
14:17
Белеф, Мореска нова, р.
15:03
3 од 1 – Беби Дол, р.
15:15
РТС Музика представља, р.
15:18
Музички микс, р.
15:47
Рок историја – Зоран Симјановић, р.
16:36
Биг бенд РТС и гитаристи – Влатко Стефановски, р.
17:06
Два погледа – Девојко мала, р.
17:11
Три боје звука – 2. циклус, микс 4, р.
18:00
РТС Музика представља
18:04
Из наше архиве
19:30
Музички времеплов
19:52
Рокументи – Преле
21:20
РТС музика представља
21:24
Музички микс
22:06
14. Међународни фестивал гитаре – The Beatles on, 1. део
23:04
Хитови
23:31
Воксток – коктел нумера
00:00
РТС Музика представља, р.
00:04
Из наше архиве, р.
00:38
Nouvelle Vague, р.
01:30
Музички времеплов, р.
01:52
Рокументи – Преле, р.
02:50
На свој начин – Душко Гојковић, р.
03:06
3 од 1 – Јосипа Лисац, р.
03:20
РТС музика представља, р.
03:24
Музички микс, р.
04:06
14. Међународни фестивал гитаре – The Beatles on, 1. део, р.
05:04
Хитови, р.
05:31
Воксток – коктел нумера, р.