РТС Музика: Програмска шема - уторак, 28. мај 2019

06:00
РТС Музика представља, р.
06:05
Из наше архиве, р.
07:02
Музички клуб - Кристали, р.
07:53
Музички времеплов, р.
08:40
Концерт за рок имиџ, р.
09:12
РТС Музика представља, р.
09:16
Хитови, р.
10:01
Три боје звука – Партибрејкерс, Ивана Павловић, Биг бенд РТС, р.
10:54
Електрични оргазам, 35 година, 1. део, р.
11:48
Претпоноћни микс, р.
12:00
РТС Музика представља, р.
12:05
Из наше архиве, р.
13:02
Музички клуб - Кристали, р.
13:53
Музички времеплов, р.
14:40
Концерт за рок имиџ, р.
15:12
РТС Музика представља, р.
15:16
Хитови, р.
16:01
Три боје звука – Партибрејкерс, Ивана Павловић, Биг бенд РТС, р.
16:54
Електрични оргазам, 35 година, 1. део, р.
17:48
Претпоноћни микс, р.
18:00
РТС Музика представља
18:04
Музички времеплов
20:45
Из наше архиве
21:20
РТС Музика представља
21:24
Музички микс
21:53
Музика за Европу
22:42
Музички подсетник
23:20
4 од 1 – Пацифик
23:34
Три боје звука – ТВ постер Невена Божовић
00:00
РТС Музика представља, р.
00:04
Музички времеплов, р.
01:00
Хајде сањај ме, сањај, концерт, р.
02:45
Из наше архиве, р.
03:20
РТС Музика представља, р.
03:24
Музички микс, р.
03:53
Музика за Европу, р.
04:42
Музички подсетник, р.
05:20
4 од 1 – Пацифик, р.
05:34
Три боје звука – ТВ постер Невена Божовић, р.