РТС Музика: Програмска шема - четвртак, 02. мај 2019

06:00
РТС Музика представља, р.
06:05
Из наше архиве, р.
06:35
Дубиоза колектив, концерт, р.
08:01
Музички времеплов, р.
09:02
РТС Музика представља, р.
09:06
3 од 1 –ВИС Лимунада, р.
09:16
За сва времена – Снежана Јандрлић, р.
09:51
Хитови, р.
10:28
Вампири, 1. део, р.
11:24
Претпоноћни микс, р.
12:00
РТС Музика представља, р.
12:05
Из наше архиве, р.
12:35
Дубиоза колектив, концерт, р.
14:01
Музички времеплов, р.
15:02
РТС Музика представља, р.
15:06
3 од 1 –ВИС Лимунада, р.
15:16
За сва времена – Снежана Јандрлић, р.
15:51
Хитови, р.
16:28
Вампири, 1. део, р.
17:24
Претпоноћни микс, р.
18:00
РТС Музика представља
18:04
Музички времеплов
18:31
Моја одисеја – Војкан Борисављевић
20:12
Београдско пролеће 1973, 2. део
20:39
3 од 1 – Масимо Савић
20:51
Хитови
21:21
РТС музика представља
21:24
Из наше архиве
22:09
Волим осамдесете, 1. део
23:01
Рок одеон - инсерти
23:31
Биг бенд и гитаристи – Дадо Топић
00:00
РТС Музика представља, р.
00:04
Музички времеплов, р.
00:31
Моја одисеја – Војкан Борисављевић, р.
02:12
Београдско пролеће 1973, 2. део, р.
02:39
3 од 1 – Масимо Савић, р.
02:51
Хитови, р.
03:21
РТС музика представља, р.
03:24
Из наше архиве, р.
04:09
Волим осамдесете, 1. део, р.
05:01
Рок одеон - инсерти, р.
05:31
Биг бенд и гитаристи – Дадо Топић, р.