РТС Музика: Програмска шема - уторак, 14. мај 2019

06:00
РТС Музика представља, р.
06:04
Из наше архиве, р.
07:01
Светски дан џеза – Ирена Благојевић, р.
08:00
Музички времеплов, р.
08:39
БГ спот, р.
09:24
РТС Музика представља, р.
09:28
Хитови, р.
10:00
Три боје звука – Дисциплина кичме, Лорна винг, Дингоспо Дали, р.
10:54
Бир фест 2008, 3. део, р.
11:24
48. Зајечарска гитаријада – Дибидус, р.
12:00
РТС Музика представља, р.
12:04
Из наше архиве, р.
13:01
Светски дан џеза – Ирена Благојевић, р.
14:00
Музички времеплов, р.
14:39
БГ спот, р.
15:24
РТС Музика представља, р.
15:28
Хитови, р.
16:00
Три боје звука – Дисциплина кичме, Лорна винг, Дингоспо Дали, р.
16:54
Бир фест 2008, 3. део, р.
17:24
48. Зајечарска гитаријада – Дибидус, р.
18:00
РТС Музика представља
19:14
Хитови
20:46
Рокументи – Ју група
20:46
Из наше архиве
21:16
РТС Музика представља
21:20
Музички микс
21:50
Црвена јабука, концерт 1. део
22:47
Музички подсетник
23:18
4 од 1 – Артан Лили
23:35
Три боје звука – ТВ постер Земља грува
00:00
РТС Музика представља, р.
00:04
Влатко Стефановиски, концерт, 2. део, р.
01:14
Хитови, р.
02:46
Рокументи – Ју група, р.
02:46
Из наше архиве, р.
03:16
РТС Музика представља, р.
03:20
Музички микс, р.
03:50
Црвена јабука, концерт 1. део, р.
04:47
Музички подсетник, р.
05:18
4 од 1 – Артан Лили, р.
05:35
Три боје звука – ТВ постер Земља грува, р.