РТС Музика: Програмска шема - уторак, 12. феб 2019

06:00
РТС Музика представља, р.
06:04
Из наше архиве, р.
07:01
52. Зајечарска гитаријада – Никола Чутурило Чутура, р.
08:00
Музички времеплов, р.
08:39
БГ спот, р.
09:24
РТС Музика представља, р.
09:28
Хитови, р.
10:00
Три боје звука – Дисциплина кичме, Лорна винг, Дингоспо Дали, р.
10:54
Бир фест 2008, 3. део, р.
11:24
48. Зајечарска гитаријада – Дибидус, р.
12:00
РТС Музика представља, р.
12:04
Из наше архиве, р.
13:01
52. Зајечарска гитаријада – Никола Чутурило Чутура, р.
14:00
Музички времеплов, р.
14:39
БГ спот, р.
15:24
РТС Музика представља, р.
15:28
Хитови, р.
16:00
Три боје звука – Дисциплина кичме, Лорна винг, Дингоспо Дали, р.
16:54
Бир фест 2008, 3. део, р.
17:24
48. Зајечарска гитаријада – Дибидус, р.
18:00
РТС Музика представља
18:06
Уторком се слуша рок – Са друге стране јастука
19:28
Хитови
19:51
Гарави сокак
20:44
Из наше архиве
21:00
4 од 1 – Масимо
21:17
РТС Музика представља
21:21
Музички микс
21:48
Састанак на врху
22:57
Музички подсетник
23:20
Некад и сад – Земља грува
23:32
Дивље јагоде, 3. део
00:00
РТС Музика представља, р.
00:06
Уторком се слуша рок – Са друге стране јастука, р.
01:28
Хитови, р.
01:51
Гарави сокак, р.
02:44
Из наше архиве, р.
03:00
4 од 1 – Масимо, р.
03:17
РТС Музика представља, р.
03:21
Музички микс, р.
03:48
Састанак на врху, р.
04:57
Музички подсетник, р.
05:20
Некад и сад – Земља грува, р.
05:32
Дивље јагоде, 3. део, р.