РТС Музика: Програмска шема - среда, 16. дец 2020

06:00
ТС Музика представља ,р.
06:05
Из наше архиве ,р.
07:05
Мали концерт – Миле Кекин ,р.
07:31
Музички подсетник ,р.
08:15
Музички микс ,р.
09:10
4 од 1 - Гоблини ,р.
09:24
РТС Музика представља ,р.
09:29
Музички времеплов ,р.
10:00
Музика из ТВ серија ,р.
10:24
Градске приче – Дисциплина кичме ,р.
10:48
Хитови 2020 ,р.
11:14
Некад и сад – Ида Престер ,р.
11:34
Претпоноћни микс ,р.
12:00
ТС Музика представља ,р.
12:05
Из наше архиве ,р.
13:05
Мали концерт – Миле Кекин ,р.
13:31
Музички подсетник ,р.
14:15
Музички микс ,р.
15:10
4 од 1 - Гоблини ,р.
15:24
РТС Музика представља ,р.
15:29
Музички времеплов ,р.
16:00
Музика из ТВ серија ,р.
16:24
Градске приче – Дисциплина кичме ,р.
16:48
Хитови 2020 ,р.
17:14
Некад и сад – Ида Престер ,р.
17:34
Претпоноћни микс ,р.
18:00
РТС Музика представља
18:03
Музички микс
19:30
Музички подсетник
20:05
3 од 1 – Деца лоших музичара
20:16
Музички времеплов
21:06
РТС Музика представља
21:09
Из наше архиве
22:57
Претпоноћни микс
00:00
РТС Музика представља ,р.
00:03
Музички микс ,р.
01:30
Музички подсетник ,р.
02:05
3 од 1 – Деца лоших музичара ,р.
02:16
Музички времеплов ,р.
03:06
РТС Музика представља ,р.
03:09
Из наше архиве ,р.
03:35
Око моје главе – 10. епизода ,р.
04:29
Рокенролер 3 ,р.
04:57
Претпоноћни микс ,р.