РТС Музика: Програмска шема - уторак, 06. окт 2020

06:00
РТС Музика представља ,р.
06:04
Из наше архиве ,р.
07:00
Дубиоза колектив ,р.
08:26
Хитови ,р.
09:02
РТС Музика представља ,р.
09:06
Најтраженији ,р.
10:00
Три боје звука – 4. циклус, 1. емисија ,р.
10:55
4 од 1 – Дел Арно бенд ,р.
11:14
Претпоноћни микс ,р.
12:00
РТС Музика представља ,р.
12:04
Из наше архиве ,р.
13:00
Дубиоза колектив ,р.
14:26
Хитови ,р.
15:02
РТС Музика представља ,р.
15:06
Најтраженији ,р.
16:00
Три боје звука – 4. циклус, 1. емисија ,р.
16:55
4 од 1 – Дел Арно бенд ,р.
17:14
Претпоноћни микс ,р.
18:00
РТС Музика представља
18:04
Из наше архиве
19:19
Нисомниа – Џа или бу
20:13
Рок блок
20:51
6 од 1 – Straight Mickey and The Boyz
21:12
РТС Музика представља
21:15
Музички микс
22:32
Музички подсетник – Душан Којић Која
23:20
Некад и сад – Дарко Рундек
23:41
Претпоноћни микс
00:00
РТС Музика представља ,р.
00:04
Из наше архиве ,р.
01:19
Нисомниа – Џа или бу ,р.
01:47
Уметност буке – Бити неко, 1. емисија ,р.
02:13
Рок блок ,р.
02:51
6 од 1 – Straight Mickey and The Boyz ,р.
03:12
РТС Музика представља ,р.
03:15
Музички микс ,р.
03:39
Концерт Ане Ћурчин ,р.
04:32
Музички подсетник – Душан Којић Која ,р.
04:50
Beer fets 2008 – 4. емисија ,р.
05:20
Некад и сад – Дарко Рундек ,р.
05:41
Претпоноћни микс ,р.