РТС Музика: Програмска шема - среда, 14. окт 2020

06:00
РТС Музика представља ,р.
06:04
Из наше архиве ,р.
06:55
Поинт Бланк – Гитарологија, 1. део ,р.
07:47
Уметност буке – Вудсток, 2. емисија ,р.
08:13
Рок блок ,р.
08:54
4 од 1 – Гоблини ,р.
09:09
РТС Музика представља ,р.
09:13
Музички микс ,р.
09:46
48. Гитаријада – Рибља чорба ,р.
10:36
Музички подсетник ,р.
11:22
Некад и сад – Рамбо Амамдеус ,р.
11:32
Претпоноћни микс ,р.
12:00
РТС Музика представља ,р.
12:04
Из наше архиве ,р.
12:55
Поинт Бланк – Гитарологија, 1. део ,р.
13:47
Уметност буке – Вудсток, 2. емисија ,р.
14:13
Рок блок ,р.
14:54
4 од 1 – Гоблини ,р.
15:09
РТС Музика представља ,р.
15:13
Музички микс ,р.
15:46
48. Гитаријада – Рибља чорба ,р.
16:36
Музички подсетник ,р.
17:22
Некад и сад – Рамбо Амамдеус ,р.
17:32
Претпоноћни микс ,р.
18:00
РТС Музика представља
18:05
Из наше архиве
18:39
Музички подсетник – Ида Престер
19:54
Мали концерт – Марко Луис
20:11
Музички времеплов
21:02
РТС Музика представља
21:07
Најтраженији
23:01
Хитови
23:30
Претпоноћни микс
00:00
РТС Музика представља ,р.
00:05
Из наше архиве ,р.
00:39
Музички подсетник – Ида Престер ,р.
01:03
Три боје звука – Трећи циклус, микс 1 ,р.
01:54
Мали концерт – Марко Луис ,р.
02:11
Музички времеплов ,р.
03:02
РТС Музика представља ,р.
03:07
Најтраженији ,р.
03:42
Влатко Стефановски, концерт 1, део ,р.
05:01
Хитови ,р.
05:30
Претпоноћни микс ,р.