РТС Музика: Програмска шема - уторак, 29. окт 2019

06:00
РТС Музика представља ,р.
06:04
Из наше архиве ,р.
06:33
48. Гитаријада – Рибља чорба ,р.
07:23
Мали концерт – E-play Live Бунт ,р.
07:40
Музички времеплов ,р.
08:41
Рокенрол заувек - Фамилија ,р.
09:04
РТС Музика представља ,р.
09:08
Хитови ,р.
10:03
Три боје звука – Коља и гробовласници, Велики презир, Battlame ,р.
10:57
Музички подсетник ,р.
11:17
Поп експрес 2 ,р.
12:00
РТС Музика представља ,р.
12:04
Из наше архиве ,р.
12:33
48. Гитаријада – Рибља чорба ,р.
13:23
Мали концерт – E-play Live Бунт ,р.
13:40
Музички времеплов ,р.
14:41
Рокенрол заувек - Фамилија ,р.
15:04
РТС Музика представља ,р.
15:08
Хитови ,р.
16:03
Три боје звука – Коља и гробовласници, Велики презир, Battlame ,р.
16:57
Музички подсетник ,р.
17:17
Поп експрес 2 ,р.
18:00
РТС Музика представља
18:05
Музички времеплов
19:25
Из наше архиве
20:43
Музички микс
21:00
РТС Музика представља
22:42
Хитови
23:22
5 од 1 – Даниел Ковач
23:40
Претпоноћни микс
00:00
РТС Музика представља ,р.
00:05
Музички времеплов ,р.
00:33
Три боје звука – Трећи циклус, микс 3 ,р.
01:00
РТС Музика представља ,р.
01:25
Из наше архиве ,р.
02:16
Роковник, 13. емисија, Чудна шума ,р.
02:43
Музички микс ,р.
03:00
РТС Музика представља ,р.
03:05
Queen Symphony by Queen Real Tribute ,р.
04:42
Хитови ,р.
05:22
5 од 1 – Даниел Ковач ,р.
05:40
Претпоноћни микс ,р.