РТС Музика: Програмска шема - среда, 23. јан 2019

06:00
РТС Музика представља, р.
06:05
Музика за заљубљене – Ортодокс Келтс, р.
06:45
Хитови, р.
07:14
Рокументи – Корнелије Бата Ковач, р.
08:21
Из наше архиве, р.
09:03
3 од 1 – Земља грува, р.
09:15
РТС Музика представља, р.
09:19
Музички микс, р.
09:45
Партибрејкерс, Хала спортова, 2. део, р.
10:43
Музички подсетник, р.
11:20
Некад и сад – ЗАА, р.
11:30
Биг бенд РТС и гитаристи – Дадо Топић, р.
12:00
РТС Музика представља, р.
12:05
Музика за заљубљене – Ортодокс Келтс, р.
12:45
Хитови, р.
13:14
Рокументи – Корнелије Бата Ковач, р.
14:21
Из наше архиве, р.
15:03
3 од 1 – Земља грува, р.
15:15
РТС Музика представља, р.
15:19
Музички микс, р.
15:45
Партибрејкерс, Хала спортова, 2. део, р.
16:43
Музички подсетник, р.
17:20
Некад и сад – ЗАА, р.
17:30
Биг бенд РТС и гитаристи – Дадо Топић, р.
18:00
РТС Музика представља
18:04
Из наше архиве
18:44
Евергрин – 6. епизода, Тата купи ми ауто
19:31
25. Београдски џез фестивал, Габи Новак и Матија Дедић
21:13
РТС Музика представља
21:16
За сва времена – Снежана Јандрлић
21:51
3 од 1 – ЕКВ
22:02
Хитови
22:40
Вампири, 2. део
23:35
Претпоноћни микс
00:00
РТС Музика представља, р.
00:04
Из наше архиве, р.
00:44
Евергрин – 6. епизода, Тата купи ми ауто, р.
01:31
25. Београдски џез фестивал, Габи Новак и Матија Дедић, р.
03:13
РТС Музика представља, р.
03:16
За сва времена – Снежана Јандрлић, р.
03:51
3 од 1 – ЕКВ, р.
04:02
Хитови, р.
04:40
Вампири, 2. део, р.
05:35
Претпоноћни микс, р.