РТС Музика: Програмска шема - субота, 30. мај 2020

06:00
РТС Музика представља ,р.
06:04
Из наше архиве ,р.
07:00
Nisomnia – Block Out, 2. део ,р.
07:35
Музички времеплов ,р.
08:04
Ах, Ахилеј - концерт ,р.
09:02
РТС Музика представља ,р.
09:05
Бунт ,р.
09:40
Хитови ,р.
10:27
Студио 6 – Дол ,р.
11:13
Из наше архиве - уживо ,р.
11:39
Претпоноћни микс ,р.
12:00
РТС Музика представља ,р.
12:04
Из наше архиве ,р.
13:00
Nisomnia – Block Out, 2. део ,р.
13:35
Музички времеплов ,р.
14:04
Ах, Ахилеј - концерт ,р.
15:02
РТС Музика представља ,р.
15:05
Бунт ,р.
15:40
Хитови ,р.
16:27
Студио 6 – Дол ,р.
17:13
Из наше архиве - уживо ,р.
17:39
Претпоноћни микс ,р.
18:00
РТС Музика представља
18:04
Из наше архиве
19:45
Хитови
21:03
РТС Музика представља
22:03
Музички времеплов
23:29
Претпоноћни микс
00:00
РТС Музика представља ,р.
00:04
Из наше архиве ,р.
00:53
43. Бемус – Борис Березовски ,р.
01:45
Хитови ,р.
02:31
Ал ди Меола - интервју ,р.
03:03
РТС Музика представља ,р.
03:07
Barcelona Gipsy Balkan Orchestra, 1. део ,р.
04:03
Музички времеплов ,р.
04:46
Европа кроз концерте ,р.
05:29
Претпоноћни микс ,р.