РТС Музика: Програмска шема - уторак, 12. окт 2021

06:00
РТС Музика представља ,р.
06:06
Из наше архиве ,р.
06:40
Студио 6 – Шлагери са шлагом ,р.
07:34
Хитови ,р.
08:21
Двојац без кормилара, 1. део ,р.
09:00
РТС Музика представља ,р.
09:06
Музички подсетник ,р.
10:00
Јоргос Даларас, 2. део ,р.
11:02
Музички времеплов ,р.
11:37
ПГП јубилеј – Рокенрол заувек, Фамилија ,р.
12:00
РТС Музика представља ,р.
12:06
Из наше архиве ,р.
12:40
Студио 6 – Шлагери са шлагом ,р.
13:34
Хитови ,р.
14:21
Двојац без кормилара, 1. део ,р.
15:00
РТС Музика представља ,р.
15:06
Музички подсетник ,р.
16:00
Јоргос Даларас, 2. део ,р.
17:02
Музички времеплов ,р.
17:37
ПГП јубилеј – Рокенрол заувек, Фамилија ,р.
18:00
РТС Музика представља
18:05
Музички микс
19:07
Из наше архиве
20:30
Музички подсетник
21:05
РТС Музика представља
22:52
Хитови
00:00
РТС Музика представља ,р.
00:05
Музички микс ,р.
00:30
Нишвил 2017 – Дел Арно бенд ,р.
01:07
Из наше архиве ,р.
01:33
Летњи џез фестивал – Били Кобам акустик бенд ,р.
02:30
Музички подсетник ,р.
03:05
РТС Музика представља ,р.
03:10
25. Београдски џез фестивал – Габи Новак и Матија Дедић ,р.
04:52
Хитови ,р.
05:30
Џез гозба код Платоа – Бранислав Томић и Лазар Тошић ,р.