РТС Трезор: Програмска шема - недеља, 16. јун 2019

06:00
Двоглед – Море је непрегледна водена површина, р.
06:27
Двоглед – Бока Которска, р.
06:57
Потонули градови -Рт Стари Улцињ, р.
07:43
Ти дани те године , Филмска хроника 1959. , р.
08:33
Бела књига -Грчка куда , р.
09:04
Земља викинга, р.
09:39
Са свих меридијана – Грчка, р.
10:05
Хоризонт -Маслина ,дрво које значи, р.
10:51
Међутим -Наполеон, р.
11:35
Људи – Мењање столова, р.
12:00
Двоглед – Море је непрегледна водена површина, р.
12:27
Двоглед – Бока Которска, р.
12:57
Потонули градови -Рт Стари Улцињ, р.
13:43
Ти дани те године , Филмска хроника 1959. , р.
14:33
Бела књига -Грчка куда , р.
15:04
Земља викинга, р.
15:39
Са свих меридијана – Грчка, р.
16:05
Хоризонт -Маслина ,дрво које значи, р.
16:51
Међутим -Наполеон, р.
17:35
Људи – Мењање столова, р.
18:00
Олимпијски бисери -Атлетика и пливање
19:21
Чудо из Бруклина
20:18
Одисеја мира -Како не личити на свога оца
20:47
Уметничко вече – Тајни живот уметнина
00:00
Олимпијски бисери -Атлетика и пливање, р.
00:20
ТВ фељтон -фудбал Ајакс Јувентус, р.
00:50
ТВ фељтон- Таленти и обожаваоци, р.
01:21
Чудо из Бруклина, р.
02:18
Одисеја мира -Како не личити на свога оца, р.
02:47
Уметничко вече – Тајни живот уметнина, р.
04:15
Ствараоци -Душан Ковачевић, р.
04:42
Крајем недеље -25 година Монтреа, р.