РТС Коло: Програмска шема - петак, 30. апр 2021

06:00
Постер Соње Перишић ,р.
06:30
И дође тзв. јесен ,р.
07:15
Мађарски национални цигански оркестар, 1.део ,р.
08:00
Стари споменар ,р.
08:30
Златна плоча: Јордан Николић ,р.
09:20
Ансамбл Легенде, концерт ,р.
10:15
60 народних песама, колаж ,р.
10:35
Крај потока бистре воде, концерт ,р.
11:20
ЈЕКА, специјал ,р.
12:00
Постер Соње Перишић ,р.
12:30
И дође тзв. јесен ,р.
13:15
Мађарски национални цигански оркестар, 1.део ,р.
14:00
Стари споменар ,р.
14:30
Златна плоча: Јордан Николић ,р.
15:20
Ансамбл Легенде, концерт ,р.
16:15
60 народних песама, колаж ,р.
16:35
Крај потока бистре воде, концерт ,р.
17:20
ЈЕКА, специјал ,р.
18:00
Христос васкрсе
18:35
Голгота и васкрс Србије
00:00
Христос васкрсе ,р.
00:35
Голгота и васкрс Србије ,р.
01:50
Постер Цунета Гојковића ,р.
02:40
Зора: најлепше песме Косова и Метохије ,р.
04:30
Врело: Снови ,р.
05:10
Симфонија духа и даха, 2.део ,р.