РТС Коло: Програмска шема - субота, 09. јан 2021

06:00
Док је света и века: Ксенија Цицварић, р.
07:00
Од срца срцу, р.
07:45
Фолк парада, р.
08:30
ТВ постер Моме Станојевића, р.
09:00
Еј, душо моја, концерт, р.
09:50
Мали концерт, р.
10:00
Свирај оно наше, колаж, р.
10:30
Играле се делије, р.
11:25
Добра стара времена, р.
12:00
Док је света и века: Ксенија Цицварић, р.
13:00
Од срца срцу, р.
13:45
Фолк парада, р.
14:30
ТВ постер Моме Станојевића, р.
15:00
Еј, душо моја, концерт, р.
15:50
Мали концерт, р.
16:00
Свирај оно наше, колаж, р.
16:30
Играле се делије, р.
17:25
Добра стара времена, р.
18:00
Песмом да ти кажем
18:30
Предраг Живковић Тозовац
19:00
Играле се делије
19:50
Фолк парада
22:40
Мали концерт
23:00
Народни ансамбл РТБ
23:20
Добра стара времена
00:00
Песмом да ти кажем, р.
00:30
Предраг Живковић Тозовац, р.
01:00
Играле се делије, р.
01:50
Фолк парада, р.
02:40
Зарудела зора на Морави, р.
03:10
Јесен стиже рана, концерт, р.
04:40
Мали концерт, р.
05:00
Народни ансамбл РТБ, р.
05:20
Добра стара времена, р.