РТС Коло: Програмска шема - недеља, 03. нов 2019

06:00
Београдско пролеће '76, р.
06:30
Чаробна свирала, р.
07:00
Од срца срцу, р.
08:10
Уна Сага Сербика, р.
08:50
Посело у предвечерје, р.
09:15
Мали концерт, р.
09:35
Тамо далеко, патриотске песме, р.
10:00
Љубав ми срце мори, концет, р.
11:05
Најлепше народне песме, колаж, р.
11:35
Концерт у Жупи, р.
12:00
Београдско пролеће '76, р.
12:30
Чаробна свирала, р.
13:00
Од срца срцу, р.
14:10
Уна Сага Сербика, р.
14:50
Посело у предвечерје, р.
15:15
Мали концерт, р.
15:35
Тамо далеко, патриотске песме, р.
16:00
Љубав ми срце мори, концет, р.
17:05
Најлепше народне песме, колаж, р.
17:35
Концерт у Жупи, р.
18:00
Фолк парада, колаж
20:25
Песме моје, концерт
22:00
Фолк мајстори, колаж
23:30
Кад засвира хармоника: Сандра Милошевић
00:00
Уживо Радио Плетеница