РТС Коло: Програмска шема - среда, 16. јан 2019

06:00
Силуете, р.
06:30
Песма без граница, р.
07:25
Играле се делије, р.
08:25
Шљивик: Мајстори певачи, р.
09:20
Концерт Чеде Марковића, р.
10:20
Мали концерт, р.
10:30
Цигани Ивановићи, р.
11:15
Сабор народне музике, р.
12:00
Силуете, р.
12:30
Песма без граница, р.
13:25
Играле се делије, р.
14:25
Шљивик: Мајстори певачи, р.
15:20
Концерт Чеде Марковића, р.
16:20
Мали концерт, р.
16:30
Цигани Ивановићи, р.
17:15
Сабор народне музике, р.
18:00
Силуете
18:30
Песма без граница
19:20
Играле се делије
20:20
Мали концерт
20:35
Песме моје
22:05
Шљивик: Мајстори певачи
22:35
Црноречје у песми и игри
23:25
Ручни рад
00:00
Силуете, р.
00:30
Песма без граница, р.
01:20
Играле се делије, р.
02:20
Мали концерт, р.
02:35
Песме моје, р.
04:05
Шљивик: Мајстори певачи, р.
04:35
Црноречје у песми и игри, р.
05:25
Ручни рад, р.