РТС Коло: Програмска шема - среда, 03. апр 2019

06:00
Постер Василије Радојчић, р.
06:30
Од срца срцу, р.
07:30
Код златног коња, р.
08:30
Фолк мајстори, р.
09:00
Са колена на колено, р.
10:32
Маријо дели бела кумријо, р.
10:35
Шљивик: Мајстори певачи, р.
11:05
Концерт Биље Крстић, р.
11:56
Срце је моје виолина, р.
12:00
Постер Василије Радојчић, р.
12:30
Од срца срцу, р.
13:30
Код златног коња, р.
14:30
Фолк мајстори, р.
15:00
Са колена на колено, р.
16:32
Маријо дели бела кумријо, р.
16:35
Шљивик: Мајстори певачи, р.
17:05
Концерт Биље Крстић, р.
17:56
Срце је моје виолина, р.
18:00
Постер Душана Костића
18:30
Од срца срцу
19:35
Код златног коња
20:35
Фолк мајстори
21:00
Свилен конац, 2.део
21:40
Свирај оно наше, колаж
22:22
Ја излези Ђурђо
22:27
Руменка коло
22:30
Концерт Усније Реџепове
23:56
Народни оркестар РТС
00:00
Постер Душана Костића, р.
00:30
Од срца срцу, р.
01:35
Код златног коња, р.
02:35
Фолк мајстори, р.
03:00
Свилен конац, 2.део, р.
03:40
Свирај оно наше, колаж, р.
04:22
Ја излези Ђурђо, р.
04:27
Руменка коло, р.
04:30
Концерт Усније Реџепове, р.
05:56
Народни оркестар РТС, р.