РТС Коло: Програмска шема - недеља, 14. апр 2019

06:00
Силуете, р.
06:30
Са старог пројектора, р.
06:55
Песма без граница, р.
07:45
Играле се делије, р.
08:45
Љубав ми срце мори, концерт, р.
09:50
Тамо далеко, колаж, р.
10:15
Фолк мајстори, р.
11:05
Најлепше народне песме, колаж, р.
12:00
Силуете, р.
12:30
Са старог пројектора, р.
12:55
Песма без граница, р.
13:45
Играле се делије, р.
14:45
Љубав ми срце мори, концерт, р.
15:50
Тамо далеко, колаж, р.
16:15
Фолк мајстори, р.
17:05
Најлепше народне песме, колаж, р.
18:00
Силуете
18:30
ТВ постер Тоше Елезовића
19:00
Песма без граница
19:40
Играле се делије
20:40
Љубав ми срце мори, концерт
21:15
Посело у предвечерје
21:42
Ја излези Ђурђо
21:47
Народни оркестар РТС
22:00
Фолк мајстори
22:55
60 народних песама, колаж
23:30
Шљивик: Мајстори певачи
00:00
Силуете, р.
00:30
ТВ постер Тоше Елезовића, р.
01:00
Песма без граница, р.
01:40
Играле се делије, р.
02:40
Љубав ми срце мори, концерт, р.
03:15
Посело у предвечерје, р.
03:42
Ја излези Ђурђо, р.
03:47
Народни оркестар РТС, р.
04:00
Фолк мајстори, р.
04:55
60 народних песама, колаж, р.
05:30
Шљивик: Мајстори певачи, р.