РТС Коло: Програмска шема - субота, 13. апр 2019

06:00
Силуете, р.
06:30
Мали концерт, р.
06:45
Народни оркестар РТС, р.
06:55
Песма без граница, р.
07:50
Играле се делије, р.
08:45
Увек са песмом на уснама, р.
09:50
Фолк мајстори, р.
10:45
Шљивик: Мајстори певачи, р.
11:15
Најлепше народне песме, колаж, р.
12:00
Силуете, р.
12:30
Мали концерт, р.
12:45
Народни оркестар РТС, р.
12:55
Песма без граница, р.
13:50
Играле се делије, р.
14:45
Увек са песмом на уснама, р.
15:50
Фолк мајстори, р.
16:45
Шљивик: Мајстори певачи, р.
17:15
Најлепше народне песме, колаж, р.
18:00
Силуете
18:30
Са старог пројектора
18:55
Песма без граница
19:45
Играле се делије
20:45
Љубав ми срце мори, концерт
21:50
Тамо далеко, колаж
22:15
Фолк мајстори
23:05
Најлепше народне песме, колаж
00:00
Силуете, р.
00:30
Са старог пројектора, р.
00:55
Песма без граница, р.
01:45
Играле се делије, р.
02:45
Љубав ми срце мори, концерт, р.
03:50
Тамо далеко, колаж, р.
04:15
Фолк мајстори, р.
05:05
Најлепше народне песме, колаж, р.